Uniek voertuig, nu verkrijgbaar
bij WIELFORCE in Den Haag...


Zelf proberen?

Carver logo rechthoekig.png
BR1_Darkstudio_Tilted_5k1hour_Large_1_e.jpg

Het verhaal van Carver

Aangejaagd door een mobiliteitsbehoefte van zijn vader Ton, is Chris van den Brink al sinds de jaren '90 met een team van ingenieurs bezig met de ontwikkeling van een uniek voertuig.

 

​Het te ontwikkelen voertuig moest slim en klein zijn. Zo veilig als een auto, maar ook zo wendbaar als een tweewieler. Het ultra smalle ontwerp van de overdekte driewieler ontstond op de tekentafel...

 

​Chris was een van de eerste snowboarders in Nederland en heeft  zich bij de ontwikkeling van de Carver laten inspireren door de bewegingen die je als snowboarder maakt op de piste.

 

​Na vele jaren van ontwikkeling ontstond wat Carver zo uniek maakt: Dynamic Vehicle Control (DVC). Met dit intelligente systeem wordt de kantelhoek van het voertuig gekoppeld aan het rijgedrag van de bestuurder.

 

​DVC maakt Carver zeer wendbaar en zorgt voor de glimlach op je gezicht bij het rijden. Sneller door de bocht, betekent verder kantelen. Het voertuig blijft in balans, het is alsof je over de weg zweeft.

NIEUWE VORM VAN MOBILITEIT

Ben jij op zoek naar een echt unieke rijervaring? Heb je weleens een Carver zien rijden? De Carver wordt steeds populairder in Nederland. Als je een Carver ziet rijden vraag je je misschien af, is het nu een Carver auto, Carver scooter, Carver brommobiel of zijn het Carver bikes? De Carver is een motor en auto in een, maar dan helemaal elektrisch. Met Carver electric kom je snel van a naar b net als een motor, maar dan met het comfort van een auto. De Carver heeft al vele lovende kritieken ontvangen. Ben jij de nieuwe bestuurder van een Carver ? Boek dan snel een proefrit bij WIELFORCE in Den Haag.

De oer-Carver uit 2003

In 2003 kwam, na vele prototypen, de Carver One op de markt. Het eerste voertuig ter wereld waarin de eigenschappen van een auto en motor succesvol waren verenigd. Met een 660 cc turbomotor en een topsnelheid van 185 km/u. Uiteindelijk zijn er 250 exemplaren geproduceerd

Met lovende kritieken, was de oer-Carver toen zijn tijd ver vooruit. Vandaag is de Carver One een exclusief collector’s item, zeldzamer dan een Porsche 918 Spyder. Hoe goed het voertuig presteerde, blijkt wel uit de ‘raving reviews’ van Top Gear en Jay Leno’s Garage uit die tijd.

De Carver  van tegenwoordig

Bij WIELFORCE hebben wij twee verschillende Carver modellen. Dit zijn de Carver en de Carver Cargo. In een Carver Base passen 2 personen en kun je comfortabel op je bestemming komen. Ook je bagage kun je hierin kwijt. De Carver Base gaat tot van 45 km/h en heeft daarmee een bereik van 100 km.

 

De Carver Cargo base is een voertuig meer gericht op zakelijk gebruik. Hier kan reclame op bedrukt worden en beschikt over een ruime laadruimte van wel 500 liter. Ook de Carver Cargo Base gaat 45 km/h met een bereik van ongeveer 100 km. Zowel voor particulier als zakelijk gebruik, jij kunt onderweg met een Carver!

Een Carver kopen

Heb jij interesse in een Carver en ben je benieuwd naar de Carver prijs? Een Carver heb je vanaf € 10.990. Boek een proefrit bij WIELFORCE om kennis te maken met een Carver. Ook kun je hier proefritten maken op andere voertuigen die wij verkopen, zoals e-bikes en e-scooters van verschillende topmerken.

Copy of Logo_Outline-White-RGB-large.png