E-BIKES / Elektrische fietsen

Meer dan een fiets

Elektrische fietsen of e-bikes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dit is niet zonder reden. Elektrisch fietsen is de toekomst. Veel e-bike fietsen hebben dezelfde prettige eigenschappen als een traditionele fiets, maar dan ook nog eens een extra in de vorm van een motor. WIELFORCE gelooft erin dat het gebruik van elektrische fietsen de komende tijd verder zal toenemen.

 

Met name bij iets langere ritten, bij wind tegen, of heuveltje op, kan het heel fijn zijn om je te laten ondersteunen door een elektrische motor. Fietsen naar je werk of school is op een e-bike outdoor veel minder inspannend dan op een ‘’ouderwetse” fiets.

Een E-bike beter dan een snorfiets of brommer?

Tegen opzichte van een elektrische snorfiets of brommer zijn de voordelen van een e-bike al aanwezig. Bij e-bikes is er geen sprake van een kentekenbewijs met verplichte WA verzekering. Als je kiest voor een fiets met maximale ondersteuning tot 25 km/u, dan heb je ook niet te maken met een helmplicht. In vergelijking tot een benzine snorfiets of brommer zijn de verschillen nog groter. De directe verbruikskosten liggen aanzienlijk lager (benzine tegenover stroom) en ook de onderhoudskosten van een elektrische fiets zijn vele malen lager dan die van een benzine voertuig.

Phatfours in etalage_edited.jpg
Mick op Phatfour bij hofvijver_edited.jpg

Een E-bike flexibel en naar je eigen smaak

Als je gaat rijden op een e-bike, dan heb je keuzes tijdens je rit. Je kan er voor kiezen om je vrijwel volledig te laten ondersteunen door de elektromotor. Ook kan je ervoor kiezen om helemaal  op eigen kracht te fietsen, of iets er tussenin. Al onze e-bike fietsen hebben een schakelaar die je de mogelijkheid biedt om de mate van ondersteuning in te stellen. Jij bepaalt dus.

E-bike kopen? Keuze genoeg!

Qua uitvoering kun je bij WIELFORCE alle kanten uit. Je kan kiezen voor een stoere fatbike met karakteristieke dikke banden. Je kan ook kiezen voor een hippe urban look met een strak frame met geïntegreerde verlichting. Wij verkopen stijlvolle fietsen met een chique uitstraling waarbij het nauwelijks zichtbaar is dat je op een e-bike rijdt. Elektrische vouwfietsen en elektrische bakfietsen. Ten slotte hebben wij degelijke traditionele fietsen met elektrische ondersteuning in allerlei uitvoeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan moederfietsen, stadsfietsen met transport rekjes of sportieve toerfietsen.

Phatfour 175x147.png
LOGO TENWAYS RGB 1.jpg
Super73_Logo_175.png
Bird Bike_logo 175.png
AGM logo zwart.png
Watt logo 175 breed.png
Meisje op fiets

Benieuwd geworden naar onze e-bikes?

E-bike dames of e-bike heren?

Zowel voor dames als heren hebben wij een mooi aanbod e-bike bij WIELFORCE. Een mooie dames e-bike is bijvoorbeeld e-bike van Watt of Bird, die een mooie klassieke look hebben. Ook een heren e-bike hebben we er genoeg van. Bekijk bijvoorbeeld eens de stoere e-bikes van Phatfour of Super73.

E-bike kopen voor een betaalbare prijs

Het aanschaffen van een e-bike is een mooie investering. Bij WIELFORCE ben je aan het juiste adres als het gaat om het aanschaffen van een goedkope e-bike die van hoge kwaliteit is. Een  voorbeeld van een goedkoop, maar goed e-bike merk is bijvoorbeeld WATT, al te verkrijgen vanaf € 1399 euro. Ook hebben we meerdere betaalbare modellen van andere merken, zoals de e-bikes van Bird. Er zit hoe dan ook een e-bike tussen die bij jou wensen past.

   EEN VAN ONZE FIETSEN GRATIS PROBEREN?