E-SCOOTERS / Elektrische snorfietsen en brommers

Ecruisers in etalage_edited.jpg

Zoek de nadelen

Op zoek naar een e-scooter Nederland? Wij bieden e-scooters bij WIELFORCE. Een elektrische snorfiets of brommer (ook wel e-scooter) brengt je veilig en snel naar je bestemming, net zoals een benzine scooter dit zou kunnen doen.

Toch is de benzine scooter op zijn retour en neem het aantal elektrische voertuigen in het straatbeeld enorm toe. Eigenlijk is dit heel logisch, want er zijn bijna geen redenen te verzinnen om niet elektrisch te gaan rijden. Het is veilig, schoon, comfortabel en prijsvriendelijk. Wij bij WIELFORCE helpen je met het vinden van de perfecte e-scooter voor jou!

Beter dan een brandstof snorfiets of brommer ?

In vergelijking met een traditionele snorfiets of brommer heeft een e-scooter je een hoop voordelen te bieden. Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje.

Onderhoud e-scooter

Het ontbreken van een verbrandingsmotor heeft als gevolg dat er veel minder onderdelen op een e-scooter aanwezig zijn die regelmatig schoongemaakt of vervangen moeten worden. Denk hierbij aan (olie)filters en dat soort zaken. Een elektrisch voertuig heeft ook zeker regelmatig onderhoud nodig, maar de kosten hiervan zullen lager uitvallen.

Verbruik e-scooter

Brandstof is op het moment er duur. Juist nu is het dus financieel heel aantrekkelijk om te gaan rijden op een elektrische snorfiets of brommer. Afhankelijk van het merk en model e-scooter waar je op rijdt, is een verbruik vanaf € 0,75 per 100 km al mogelijk!

Bereikbaarheid e-scooter

Omdat de overheid in een snel tempo het aantal brandstof voertuigen op de weg wil verminderen, zijn er aan de ene kant steeds meer regels die rijden met brandstof voertuigen beperken en aan de andere kant steeds meer regelingen om elektrisch rijden te stimuleren.

Als je nu kiest voor elektrisch, dan weet je dat je straks nog steeds zonder problemen, alle plekken in de stad kan bereiken. Bovendien hebben we in ons assortiment e-scooters met een fijne snelheid. Vrijwel al onze modellen zijn verkrijgbaar in een 25 km/u versie en in een 45 km/u versie. Jij bepaalt!

Schone lucht, beter milieu

Alle kleine beetjes helpen. Dus als jij ervoor kiest om elektrisch te gaan rijden, help je mee aan een schonere lucht in je stad en uiteindelijk ook een beter milieu. Woon je Den Haag en heb je nog een oud brandstof voertuig in je bezit? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de aantrekkelijke subsidieregeling van de gemeente Den Haag.

   EEN VAN ONZE E-SCOOTERS GRATIS PROBEREN? 

Een e-scooter kopen?

Op zoek naar een e-scooter Holland? Bij WIELFORCE hebben we ervoor gekozen om ons 100% te focussen op elektrische rijden. Ook hebben we ervoor gekozen om niet alleen de veel voorkomende merken en modellen te voeren, maar om ook zoveel mogelijk "bijzondere producten" aan te bieden. Bij WIELFORCE is er dus genoeg te kiezen als je op zoek bent naar een elektrische snorfiets of brommer. Boek nu je gratis proefrit op een e-scooter Den Haag bij WIELFORCE.

E-scooter Netherlands bij WIELFORCE

Voor een e-scooter Nederland ben je bij WIELFORCE aan het juiste adres. Een e-scooter is helemaal van deze tijd en brengt je gemakkelijk naar je locatie. In ons assortiment bieden wij de beste merken als het gaat om e-scooters. Kies bij WIELFORCE tussen deze topmerken.

IVA logo 175x147.png
etalian_logo_zwart 175 breed.png
Ecruiser 175x147.png
Brekr logo.png