SLOOPPREMIE

De Gemeente Den Haag wil de stad graag verder vergroenen en heeft daarom een subsidiepot beschikbaar gesteld voor een nieuwe omruilregeling. Inwoners van Den Haag kunnen hun benzine brom- of snorfiets of dieselauto laten slopen om in aanmerking te komen voor tegoed van tot wel € 1.500,00, te besteden bij de aanschaf van een elektrische fiets, snorfiets of brommer. 

Logo Den Haag.png

 

WACHT NIET TE LANG


De regeling is tijdelijk en de subsidiepot is beperkt!

 

Op weg naar een

groener Den Haag

WIELFORCE ONTZORGT

Kom bij ons langs, wij helpen je graag met het hele proces, van het laten slopen van je oude brommer of snorfiets, tot en met het aanvragen van de subsidie

De volgende tegoeden zijn van toepassing:

Brom- of snorfiets:     € 400,-          

Diesel personenauto: € 1.000,-      

Diesel bestelauto:       € 1.500,-      

(houders Ooievaarspas: € 750,-)

(houders Ooievaarspas: € 1.200,-)

(voor ondernemers)

HOE WERKT HET PROCES?

Om in aanmerking te komen voor de omruilregeling van de gemeente Den Haag kun je een snorfiets of brommer die je al voor 1 december 2020 in je bezit had meenemen naar WIELFORCE. Wij zorgen ervoor dat je voertuig gesloopt wordt door een erkend demontage bedrijf. 

Rijdt je snorfiets of brommer niet meer? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je voertuig thuis opgehaald wordt en regelen het slopen. Voor het slopen van je voertuig zijn je kentekenkaart en beide delen van je tenaamstellingscode noodzakelijk!

Onder het genot van een kopje koffie of een blikje fris helpen wij jou bij het invullen van de subsidieaanvraag bij de gemeente. In onze superstore voor elektrisch rijden kun je alvast je nieuwe elektrische fiets, scooter of cruiser uitzoeken en bestellen. 

Als we samen alle papierwinkel hebben ingevuld en naar de gemeente hebben gestuurd, begint het moeilijkst gedeelte, namelijk het wachten totdat alles rond is. De gemeente heeft ongeveer 4 weken nodig voor het verwerken van je aanvraag. Tegen de tijd je de tegoedbon voor de subsidie binnen hebt, staat je nieuwe voertuig al bij ons klaar en kun je dus meteen gaan rijden.

HEKEL AAN WACHTEN?

Wij begrijpen dat je heel graag zo snel mogelijk wil rijden op je nieuwe elektrische fiets, scooter of cruiser. WIELFORCE biedt je daarom de mogelijkheid om na de aanvraag van je subsidie al heel snel rijdend de deur uit te gaan. Veel van onze producten zijn uit voorraad te leveren, of hebben een korte levertijd. 

In afwachting van je subsidie reken je bij ons alvast je nieuwe aanwinst af. Op het moment dat je de tegoedbon van de gemeenten binnen hebt, breng je deze bij ons langs en maken wij meteen dezelfde dag het bedrag van je tegoed over op je bankrekening!

   COMBINEER JE AANVRAAG MET EEN PROEFRIT!